Tuesday, December 23, 2008

Dah Sampai!!

Assalamualaikum!

Alhamdulillah..barang yang di hantar oleh kakak-kakakku di Mesir sudah pun sampai pada hari Ahad yang lalu (eh, betul ke?). Diorang post melalui mak kepada kawan mereka jadi tak payah la post cargo yang agak mahal. Sebelum k/uda n k/una nak hantar, kitorang dah pesan siap2 daa..barang-barang tu berupa...


INI~Grin

HAAA....sebenarnya diorang anta ckit je..(dalam kotak biscuit Mary Arabnyer) ada lagi selain tu Unfortunately..k/jannah had 'cup' those stokin' first..Crying she said that "k/jannah yg sruh diorang belikan tuk k/jannah!!"...hmmm redha aja laa..tidak mengapa say dah mintak k/uda belikan stokin yg tak ada jari pulak.kuikuikui StickingOutTongue. Ada satu stokin di atas yang akan menjadi milik orang laen iaitu....(sape ek??) ok tak pelah. Those gelangs are not for us, ummi said that she will give to our aunties.. (but gelang tu hanya 6 units sahaja!). Disebabkan tidak mencukupi, umi cakap nak bagi dekat tok, mak su dan pengasuh2 kami sahaja..huhuhu dah laa cantik!

Kalau sesiapa nak...don't say it ok!! hehehehe LipsareSealed


Wassalam...

4 comments:

Yori Minase said...

WAHH!! it's mine...hohoho...3 from left...thnks maryam...

perfect's prop said...

harganya pon ....ehem..ehem..laa yee..he3!

Yori Minase said...

hehehe...cm phm je....bese le antr dr jauh...pape...duit pon duit laaa..

hood@sunny said...

weh, menjual plak adik2 aku neh~ :P