Sunday, January 25, 2009

HANCUR! HANCUR! HANCUR ISRAEL!


HIDUP! HIDUP! HIDUP ISLAM!; HANCUR! HANCUR! HANCUR ISRAEL!
Bergema musolla dengan laungan keramat di atas. MARI HANCURKAN ISRAEL! Mana tak nya, adakah kita mahu saudara seIslam kita meninggalkan kita disebabkan zionis laknatullah itu! Sedangkan kita di sini bersenang-lenang..!!! Sebenarnya saya tidak mahu menulis panjang lebar. Kerana mungkin sudah banyak article mengenai isu ini. Tetapi saya hanya melaksanakan tanggungjawab yang rasa wajib untuk saya laksanakan memandangkan umat Islam di bumi Palestin semakin teruk di 'belasah' Yahudi laknat tu. Saya hanya mengajak semua umat Islam membantu mereka di sana yang sedang dizalimi.
Anda boleh membantu mereka dari pelbagai cara
  • Boikot. (boikot semua bebarang Israel & sekutunya. Tak kirala Sunsilk ke, Kotex ke, KFC ke, timbulkanlah rasa senstivity dalam diri anda tu!) Saya pun masih dalam proses berhenti. I'm trying u know..
  • Derma. (dermalah walau sesen pon,sekurang-kurangnya anda menderma. Daripada tak menderma langsung. Cuba bayangkan, SERINGGIT anda membeli barang Yahudi, SEBIJI PELURU TEMBUS KE DALAM PERUT SAUDARA KITA! mahukah kita?!)
  • Belajar. (belajarla bersungguh-sungguh. Hancurkan Israel dengan ilmu pengetahuan yang kita anda. Melalui internet ke, pertandingan-pertandingan ke atau sebagainya.Banyakkan pembacaan tentang Palestin, HAMAS,Gaza atau yang berkenaan dengannya supaya kita tak tertipu dengan orang Yahudi)
  • Doa. (Doa senjata orang mu'min. Doa bebanyak. Solah fardhu jangan tinggal. Kalau solah tinggal, orang Islam terumbang-ambingla..solah=doa kan?! Solah hajat pada waktu malam..kalau boleh, kita cuba untuk bangun selalu ya! Sewaktu solah subuh, boleh la membaca qunut nazilah. Doakan untuk Palestin)
Setakat itu yang saya tahu. Kalau ada information yang lebih baik boleh la berikan kepada saya melalui comment. Marilah bersama-sama berkongsi Ilmu ya!
Sabda Rasulullah SAW:

" Allah akan menolong hambanya selagi hambanya menolong saudaranya"

Semoga Allah Selamatkan Umat Islam!
HANCUR! HANCUR! HANCUR YAHUDI!No comments: